Hogyan segíthetsz?

Adománnyal
Pénzadomány
Eszközadomány
Csatlakozz a CEMO-hoz
Vegyél részt a CEMO akcióiban

Adománnyal
A CEMO-t önkéntes munkával, sok áldozathozatal árán építettük fel és működtettük az elmúlt időben. Nem voltak alkalmazottaink, nem volt irodánk, voltak viszont lelkes tagok akik rengeteg időt és energiát fektettek a szervezetbe. Méltón állíthatjuk, hogy megérte, sokat fejlődtünk és reméljük, hogy sikerült egy csepp reményt elültetni közösségünk tagjainak szívében. Mostanra viszont elérkeztünk egy válaszúthoz, fennmaradásunkhoz szükségünk van szervezetünk megerősítésére. A CEMO elindult egy fejlődési pályán de még rendkívül törékeny és szüksége van a közösség támogatására. Ehhez kérünk segítséget.

A CEMO azt hirdeti, hogy anyanyelvünk használatához, emberi méltóságunk és alapvető emberi jogaink gyakorlásához nincs szükség politikai pártra, amely ezekért harcol. Amire szükségünk van az bennünk van, fel kell fedeznünk erűnket, rejtett képességeinket, elfelejtett hangunkat és meg kell tanulnunk méltóságban élni. Ezekhez nyújt segítséget a CEMO. Nem csodaszert kínál, nem mások helyett akar megoldásokat találni, hanem utat mutat önmagunkhoz és megnyit egy ajtót, amely eddig zárva maradt. A többi már nem a CEMO-n múlik.
Hogyha fontosnak tartod a CEMO munkáját és egyetértesz célkitűzéseinkkel, egy szolidáris, toleráns, valós multikulturális közösség megvalósításával, akkor támogasd szervezetünk fennmaradását és függetlenségének megőrzését adományoddal.

Négy érv a CEMO támogatása mellett:
1. A CEMO egyedi megoldásokat kináló érdekérvényesítési/advocacy szervezet.
2. A CEMO hatékony, gyorsan reagál, és képes a közösség véleményének megjelenítésére.
3. A CEMO független.
4. A CEMO hisz a változásban és tesz is érte, annak érdekében, hogy a közösség élete jó irányba haladjon.

Pénzadomány
Adományodat adminisztratív költségeink fedezésére, tudatosító kampányaink finanszírozására illetve a munkánkhoz szükséges eszközök vásárlására fordítjuk. Számlaszámunk: RO54OTPV320000131707RO01.
Ugyanakkor kérünk, ajánld fel szervezetünknek adód 2%-át, fektess be a jövőbe!

Eszközadomány
Bármilyen általunk használható tárgy, irodai eszköz vagy szolgáltatás felajánlása nagy segítségünkre szolgál, hiszen ezáltal működési költségvetésünket csökkenthetjük, és szűkös anyagi erőforrásainkból így hosszabb ideig gazdálkodhatunk.

Csatlakozz a CEMO-hoz
Csatlakozz a CEMO-hoz és segíts, hogy változtathassunk társadalmunkon!
Önkéntesként segíthetsz adminisztrációs feladatok ellátásában, fordításban, ügyintézésben, rendezvényeinkhez kapcsolódó feladatok elvégzésében, vagy ha ezek közül egyik sem ínyedre való, keress minket és kitalálunk valami egyebet is!
Hogyha csatlakozni szeretnél a CEMO-hoz, jelezd azt a info@cemo.ro e-mail címen!

Vegyél részt a CEMO akcióiban
„Mulatságos lehet olyanoknak írni, akik autoritárius vagy elnyomó rezsimet irányítanak – vicces dolog egy diktátor mint levelezőtárs, de neki is szörnyen kellemetlen, hogy megkapja ezeket a leveleket.” Sting

Akcióinkkal üzenni szeretnénk, hogy az emberi jogokat nem lehet megsérteni következmények nélkül, hogy országos és nemzetközi törvényeket, keretegyezményeket, alapvető emberi jogokat tiszteletben kell tartani. Hogyha részt szeretnél venni akcióinkban, jelezd azt a info@cemo.ro e-mail címen!