3,5% jövedelemadó

A CEMO hisz abban, hogy megtanulhatunk élni jogainkkal, nem kell hozzá semmi más, mint bátorság, hit, kitartás és közösségünk iránti elkötelezettség. Amennyiben ismered a CEMO munkásságát, egyetértesz célkitűzéseinkkel és fontosak számodra jogaid, anyanyelved, továbbá szeretnél egy toleráns és többnyelvű közösségben élni, kérlek támogasd szervezetünk fennmaradását és függetlenségének megőrzését személyi jövedelemadód 3,5%-val. A 571/2003-as törvény értelmében adott a lehetőség, hogy az államnak kötelező módon befizetendő jövedelemadó 3,5%-át egy civil szervezetnek ajánld fel. Dönthetsz úgy is, hogy nem rendelkezel jövedelemadód 3,5%-áról, ebben az esetben ez az összeg automatikusan az államkasszát gazdagítja.

Az alábbi űrlap kitöltésével hozzájárulhatsz a CEMO érdekérvényesítő ügyeinek sikeréhez, a jelenlegi ügyeink és antidiszkriminációs eljárásaink eredményességéhez. Az űrlap letölthető innen.

A CEMO adatai: Asociația Mișcarea Angajament Civic, adószám (Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit): 21117381, bankszámla (Cont bancar): RO54OTPV320000131707RO01. A jövedelmed után befizetett adó összegét nem szükséges beírnod, mert a hivatal a leadás után kiszámolja és beírja ezt. A felajánlást a formanyomtatvány alján, aláírásoddal hitelesíted.

A kitöltött űrlap leadható személyesen vagy postai úton a lakcímedhez legközelebb eső Adó és Pénzügyi Hivatalhoz 2020. június 30-ig. Irodánkban is meg lehet tenni, címünk: Marosvásárhely, Deus Providebit Tanulmányi Ház, Rózsák tere 61, harmadik emelet.

Érdeklődni a 0749-222.556 telefonszámon, Barabás Miklósnál lehet.

Köszönettel,
a CEMO csapata